ESPA BannerESPA Banner
ESPA BannerESPA Banner
προϊόντα κατοικιδίων - επαγγελματικές συσκευασίες

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα επαγγελματικά σαμπουάν της Top Dog

Τα επαγγελματικά σαμπουάν της Top Dog αποτελούν πολυπροϊόντα. Δίνουν εξαιρετικές υφές ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μανδύα, έχουν πολύ υψηλό ποσοστό φυσικών υλικών, είναι υπερσυμπυκνωμένα και αφαιρούν αποτελεσματικά τους δύσκολους λεκέδες, τις δυσάρεστες οσμές και τους επιμένοντες ρύπους. Δείτε παρακάτω την αραίωση που σας προτείνουμε ανά προϊόν: 
✔ Χρησιμοποιήστε για το πρώτο χέρι Deep Cleaning στην αραίωση 20:1, κάντε απαλό και συνεχές μασάζ διεξοδικά σε όλο το σώμα του κατοικίδιου, ξεπλύνετε και επαναλάβετε δεύτερο χέρι με οποιοδήποτε σαμπουάν με conditioner (Baby Powder, Citronella, Cookies, Narcissus, Flower Mix, Fruit Mix) με αραίωση από 20:1 έως και 40:1 για αποτελεσματική χρήση μηχανής κουρέματος χωρίς φρεναρίσματα ή υπερθέρμανση και τέλεια απαλή και βελούδινη υφή.
✔ Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν Colour Plus με αραίωση από 20:1 έως και 40:1 για αποτελεσματική λάμψη, ενυδάτωση και ανάδειξη του χρώματος σε όλους τους μανδύες.
✔ Χρησιμοποιήστε το Keratin Complex με αραίωση από 20:1 έως και 40:1 για σκληρούς και κοντούς μανδύες για λάμψη και όγκο.
✔ Χρησιμοποιήστε το Derma Equilibrium (μόνο για σκύλους) με αραίωση από 10:1 έως 20:1 για περιορισμό κνησμών, οσμών και καλύτερη άμυνα σε ευαίσθητα δέρματα.
✔ Χρησιμοποιήστε το Green Clay Shampoo έως 10:1 για ατοπικά δέρματα, για αποτοξίνωση του δέρματος από περιβαλλοντικούς ρυπαντές και για τέλεια υφή σε σκληρούς και κοντούς μανδύες.
Ενδεικτικά ένα μπιτόνι μπορεί να διαρκέσει για περίπου 50 καλλωπισμούς με δύο χέρια σε αραίωση 20:1 σε ένα μέσο όρο μεσαίων κατοικίδιων γύρω στα 15-20 κιλά ακολουθώντας πάντα την προτεινόμενη αραίωση.

Δείτε επίσης:

Αποκαλύπτοντας τις αξιοθαύμαστες ιδιότητες της Καλέντουλας (Calendula Officinalis)

Αποκαλύπτοντας τις αξιοθαύμαστες ιδιότητες της Καλέντουλας (Calendula Officinalis)

Καλώς ήλθατε και πάλι στην ψηφιακή μας εγκυκλοπαίδεια όπου μπορείτε να βρείτε και να ενημερωθείτε για ποικίλα θέματα που αφορούν […]

Απαλό μπάνιο για σκύλους με κινητικά προβλήματα: Συμβουλές για μια εμπειρία χωρίς άγχος.

Απαλό μπάνιο για σκύλους με κινητικά προβλήματα: Συμβουλές για μια εμπειρία χωρίς άγχος.

Το μπάνιο των πιστών μας φίλων είναι ένα σημαντικό μέρος της ρουτίνας φροντίδας τους, αλλά μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο […]

Αλόη Βέρα: Το Μυστικό για Υγιές και Λαμπερό Τρίχωμα στα Κατοικίδια

Αλόη Βέρα: Το Μυστικό για Υγιές και Λαμπερό Τρίχωμα στα Κατοικίδια

Στην καρδιά της φυσικής περιποίησης για κατοικίδια, ένα συστατικό διαπρέπει για τις ξεχωριστές ευεργετικές του ιδιότητες - η Αλόη Βέρα. […]